Web Siteleri

Web sitesi nasıl ifade edilir?

Web sitesi, internet ağında bulunan ve yazılım dilleriyle şekillendirilmiş olan tanıtım ve paylaşım biçimi olarak ifade edilebilir.

Web siteleri ne yarar sağlar?

Web siteleri, kendi özel alan adıyla birlikte internette kendisine ayrılan özel bir alanda paylaşım yapmaya yaramaktadır.

Web siteleri günümüzde oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Web siteleri, geniş bir çevre ile bilgi paylaşımı yapılmasına olanak sağlamaktadır.

Web sitesi nasıl ayırt edilir?

Bir web sitesi yalnızca tek sayfadan ibaret olabileceği gibi içten içe gezilebilen sayfalar yumağı halinde de konumlandırılmış olabilir. Kimi web siteleri yalnızca statik bir yapıya sahiptir ancak içerik bakımından zenginleşmiş web siteleri dinamik bir yapıda tasarlanmış ve kodlanmıştır. Kodlama esnasında HTML, CSS, JS, Asp.Net, PHP vb. yazılım çeşitleri ile kodlanarak çalışır duruma getirilir.

Web tasarım ajanslarının ürettikleri bir hizmet ürünü olarak satıcılarıyla buluşan web siteleri birçok amaçla kullanılıp satış, tanıtım, öğrenim, öğretim, etkileşim, paylaşım ve haberleşme amaçlarına hizmet eder. Bu alanlarda sundukları kaynağı internet kullanıcılarıyla buluşturmak için bir aracı görevi görürler.

Web Tabanlı Proje Geliştirme Nedir?

Günümüzde firmalar gelişmiş web projeleriyle yönetimleri ve denetlemeleri merkez ofisinden gerçekleştirebiliyorlar. Her türlü bilgilendirme, karar ve sonuç tüm şubelere aynı anda ulaşabiliyor. Bunun sağladığı kolaylık tartışılamaz.

Yazılım yükseltmeye veya yama takibine vakit harcamaya gerek kalmaz. Güvenlik sorunları ve teknik detayları düşünmeniz gerekmez.

Web tabanlı projeler böylelikle çalışanları, müşterileri, tedarikçileri bir arada tutar ve işletim sistemi, cihaz ayrımı yapmadan sorunsuzca hizmet sunulmasını sağlar.

Dijitalleşelim olarak maksimum verim, doğru ve tam hizmet, müşteri memnuniyeti ve kullanım kolaylığı sağlamak adına projenin geliştirilmesi başlamasından bitimine kadar olan tüm süreçte sizin yanınızda olarak görüşmeler dahilinde birlikte proje planını çıkartıyoruz.

Proje planı ve karşılıklı mutabakat halinde alınan kararları baz alarak web tabanlı proje geliştirme işlemini tamamlıyoruz.

Sizin için alanında uzman ve profesyonel ekibimiz ile en basitinden en karmaşığına kadar her türlü web tabanlı proje ihtiyacınızı karşılayacak, son derece güvenilir ve kontrol edilebilir yazılımlar geliştiriyoruz.

web-siteleri
web-siteleri-2
Web tabanlı yazılımların avantajları nelerdir?

İnternet ağ sistemi dünyanın en ucuz ağ sistemi olması ve her bilgisayara ayrı ayrı bir yazılım yükleme ihtiyacını ortadan kaldırması nedeniyle ucuz olduğu gibi zaman kaybını da ortadan kaldırmaktadır.

Masa üstü programlara nazaran, bakımları ve geliştirmeleri de daha kolay olduğu gibi bu programlar için dışarıdan destek almak da oldukça kolaydır.

Çok sayıda kullanıcılar tarafından kullanılabilmesi ve bu kullanıcılara internetin olduğu her yerden kullanabilmeleri fırsatını vermesi, web tabanlı yazılımları, en değerli kılan şeydir.

Her zaman, her yerde, bütün çalışanların kullandığı bilgileri ve uygulamaları tek merkezden güncelleme kolaylığı vardır. Ayrıca her kullanıcı için yazılım indirme kurma veya benzeri sorunlarla uğraşılması gerekmez.

Web tabanlı bu yazılımların responsive özellikleri olması nedeniyle mobil cihazlarla da uygun görünümler elde edilebildiğinden, bu tür cihazlarda da başarılı bir şekilde kullanılabilmektedir.

Güncelleştirmeler otomatik olarak yapılabildiğinden, kullanıcıların bu tür güncellemeleri her birinin ayrı ayrı yapmasına gerek olmayacağından, zaman kaybetmelerinin önüne geçilmiş olur.